Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kırılmak

Rüyada cep telefonu kırılmak

Rüyada cep telefonu kırılmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, iyi halin geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kırılmak gördüyseniz:

  • Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek tazeleneceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendini toparlayamayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek rahat bir nefes alacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments