Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sıkıntılarını atlatacağına, riske atılacağına, arkasından gıybet edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine inanılır.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunu bulamamak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işarettir.

Rüyada cep telefonunu kırmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments