Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, geçecek güzel bir ömre, kısmetli bir yıl geçirileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, huzurlu hissedileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, asil kimselerden çıkacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, borçlarının ödeneceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde cep telefonu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eski cep telefonu görmek yalnız hissetmeye, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments