Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış cep telefonu görmek

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işarettir.

Rüyada kırılmış cep telefonu gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada cep telefonu kırılmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek öz güven kazanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda konuşmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, zenginlik kazanacağına, yaşam standartlarının artacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunu kırmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments