Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu satmak

Rüyada cep telefonunu satmak

Rüyada cep telefonunu satmak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok üzüntü yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunu satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada cep telefonu satmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu satmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu aramak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu satın almak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, onu uyaracağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kullanmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu kazanmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments