Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu satmak

Rüyada cep telefonu satmak

Rüyada cep telefonu satmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu satmak gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada cep telefonunu satmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu satmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, nimetin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak varlık içinde yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi cep telefonunu görmek çalıştığı yerde amir olacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments