Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu aramak

Rüyada cep telefonunu aramak

Rüyada cep telefonunu aramak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunu aramak gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu aramak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, başarısının düşeceğine, erken evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunu aramak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek her konuda şansın yaver gideceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu bulmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu hediye etmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırmak güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, büyük tartışmalara gireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments