Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu satın almak

Rüyada cep telefonu satın almak

Rüyada cep telefonu satın almak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu satın almak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada cep telefon satın almak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu satın almak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu almak planların tutmayacağına, sorunlarını aşacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hastaysa şifa bulacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek işlerinin yaver gideceğine, kısmetinin bollaşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments