Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu kaybetmek

Rüyada cep telefonunu kaybetmek

Rüyada cep telefonunu kaybetmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon kaybetmek kendisi paralayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybetmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendini her konuda geliştireceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cep telefonu görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments