Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu kırmak

Rüyada cep telefonunu kırmak

Rüyada cep telefonunu kırmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarıların devamlı olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonunu kırmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada cep telefonu kırmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kırmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde cep telefonu görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada birine cep telefonu vermek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak şansa, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Rüyada başkasının cep telefonunu görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments