Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu bozulmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu bozulmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu kapatmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek kendisine şifa olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon bulmak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments