Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde cep telefonu görmek

Rüyada elinde cep telefonu görmek

Rüyada elinde cep telefonu görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, korkularının üzerine gideceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada elinde cep telefonu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir.

Rüyada elinde cep telefonu görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalettir.

Rüyada eski cep telefonu görmek dertlerinin sona ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalettir.

Rüyada siyah cep telefonu görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına inanılır.

Rüyada kırık cep telefonu görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu konuşmak planların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu atmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefon satın almak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefon görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, mutluluğa ve neşeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments