Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının cep telefonunu görmek

Rüyada başkasının cep telefonunu görmek

Rüyada başkasının cep telefonunu görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının cep telefonunu gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek hastalıkların uzak duracağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda konuşmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments