Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine cep telefonu vermek

Rüyada birine cep telefonu vermek

Rüyada birine cep telefonu vermek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine cep telefonu vermek gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefon görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak tövbelerin kabul olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefonu görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunda konuşmak evliyse çocuk sahibi olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments