Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kırmak

Rüyada cep telefonu kırmak

Rüyada cep telefonu kırmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu kırmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu kırmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kırmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu bulmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu çaldırmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yeni cep telefon almak net bir bakış açısı kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu almak başarılı olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments