Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu aramak

Rüyada cep telefonu aramak

Rüyada cep telefonu aramak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu aramak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada cep telefonu aramak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunu aramak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada hediye cep telefonu almak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu çalmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments