Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu bulmak

Rüyada cep telefonu bulmak

Rüyada cep telefonu bulmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu bulmak gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada cep telefonunu bulmak ün sahibi birisi olunacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu bulmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cep telefon bulmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, elinin bollaşacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments