Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe cep telefonu görmek

Rüyada pembe cep telefonu görmek

Rüyada pembe cep telefonu görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Rüyada pembe cep telefonu gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyi konumlara geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sıkıntıların son bulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada eski cep telefonu görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunu unutmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefon almak zarar edeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments