Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunda mesaj görmek

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, daima önüne bakacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunda mesaj gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmenizi sağlayacak plan değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek doyasıya sefasını süreceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj yazmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada telefonla mesaj çekmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, daha sonra işlerin açılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon mesaj görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon mesajı görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments