Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla mesaj çekmek

Rüyada telefonla mesaj çekmek

Rüyada telefonla mesaj çekmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ekmeğinin azalmayacağına, birçok iş teklifi alınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada telefonla mesaj çekmek gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Rüyada telefonla mesaj çekmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada mesaj çekmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada telefon mesaj görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulur.

Rüyada telefondan mesaj atmak sevdiklerine kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj yazmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments