Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon mesajı görmek

Rüyada telefon mesajı görmek

Rüyada telefon mesajı görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, emeklerinin heba olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon mesajı gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada telefondan mesaj almak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada telefon mesajı almak kazancını büyük miktarda arttıracağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada telefondan mesaj atmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda mesaj okumak büyük bir kazanca sahip olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj okumak rahata ereceğine, mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalettir.

Rüyada telefonda mesaj görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments