Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla mesaj yazmak

Rüyada telefonla mesaj yazmak

Rüyada telefonla mesaj yazmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kişinin esenlik bulacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj yazmak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Rüyada telefonla mesaj yazmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mesaj yazmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Rüyada birine mesaj yazmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük başarılar elde edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada mesaj yazdığını görmek kazancının da azalacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada telefon mesajı görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj almak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments