Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon mesaj görmek

Rüyada telefon mesaj görmek

Rüyada telefon mesaj görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada telefon mesaj gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada telefon mesaj görmek başarısız ve mutsuz olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj yazmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Rüyada telefonla mesaj göndermek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek yardımın alınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet eder.

Rüyada telefon mesajı almak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments