Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu mesajı görmek

Rüyada cep telefonu mesajı görmek

Rüyada cep telefonu mesajı görmek geleceğine bakacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu mesajı gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Rüyada telefonda mesaj okumak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj okumak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada telefonla mesaj çekmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla mesaj atmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments