Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunda konuşmak

Rüyada cep telefonunda konuşmak

Rüyada cep telefonunda konuşmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunda konuşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada cep telefonu konuşmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonunda konuşmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, daha güzelleşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, heveslerinin de azalacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada cep telefon görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu hediye etmek büyük üzüntülere sebep olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cep telefonunu görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, neşesini kaybedeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments