Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu konuşmak

Rüyada cep telefonu konuşmak

Rüyada cep telefonu konuşmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, mutlu günler göreceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, para sahibi olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada cep telefonunda konuşmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonla konuşmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu konuşmak günah işleyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu çalınmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunu kırık görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kapatmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayır dualarına nail olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments