Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon görmek

Rüyada cep telefon görmek

Rüyada cep telefon görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, istediği makama geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada cep telefon gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek maddi durumun düzeltileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, elde edilen nasibin artacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon almak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonuyla aranmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments