Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cep telefonunu görmek

Rüyada kendi cep telefonunu görmek

Rüyada kendi cep telefonunu görmek başarılarının sürekli olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada kendi cep telefonunu gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada cep telefonu kapatmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kazanmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunu satmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada cep telefon aldığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kazancın daha da arttırılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu satmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek böylece kendine güveneceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments