Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuna sahip olmak

Rüyada cep telefonuna sahip olmak

Rüyada cep telefonuna sahip olmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, mal edineceğine, düşmanlıkların biteceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ticaretinin açılacağına, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunu aramak güzel bir haber almaya, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, inancından sapacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments