Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun yandığını görmek

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek tartışma yaşayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun yandığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kırık cep telefonu görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, zararın telafi edileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına yorulur.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aramak sevdiği kişilere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek yokluğa düşeceğine, geçmişi unutup geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments