Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonun parçalandığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu almak yaşadığı yerden uzak kalacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon almak kafasındaki sorunları çözeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon numarası görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cep telefonunu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu aramak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments