Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni cep telefon almak

Rüyada yeni cep telefon almak

Rüyada yeni cep telefon almak işlerin canlanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kazancın düşeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Rüyada yeni cep telefon almak gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeni cep telefon almak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok kötü günler geçireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak sermaye elde edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefonu görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments