Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon numarası görmek

Rüyada cep telefon numarası görmek

Rüyada cep telefon numarası görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefon numarası gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada cep telefon numarası görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu numarası görmek çıkmaza gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Rüyada cep numarası görmek özlemelerin son bulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon numarası istemek inancından sapacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Rüyada telefonda numara görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada kızdan telefon numarası almak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments