Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye cep telefonu almak

Rüyada hediye cep telefonu almak

Rüyada hediye cep telefonu almak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, rahat bir hayat süreceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada hediye cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Rüyada cep telefonu hediye etmek övgü dolu sözler işiteceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalettir.

Rüyada hediye cep telefonu almak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak şansın kaçacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu hediye almak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu karıştırmak hasret içinde kalacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments