Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybetmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu almak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments