Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir cep telefonu görmek

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon almak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni cep telefonu görmek çok güzel günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu almak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefon aldığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments