Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kaybetmek

Rüyada cep telefonu kaybetmek

Rüyada cep telefonu kaybetmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, rakiplerinin üzüleceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybetmek gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonu kaybetmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefon kaybetmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu numarası görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah cep telefonu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu bozulmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments