Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eskisinden de iyi olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, iftiraya uğrayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek onlara doyasıya sarılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu toplamak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu numarası görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ömrünün de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments