Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu almak

Rüyada cep telefonu almak

Rüyada cep telefonu almak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Herhangi bir işi üstlenirken, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Rüyada yeni cep telefonu görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu toplamak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu aramak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek onunla yeniden kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yıkılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada hediye cep telefonu almak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu bulmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments