Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, geri planda kalacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada cep telefonu değiştirmek karşılığını bulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının cep telefonunu görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, başa iş açacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu atmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefon numarası görmek yersiz yere suçlanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments