Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada dokunmatik cep telefonu gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kazancında artış olacağına tabir olunur.

Rüyada dokunmatik telefon görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dokunmatik telefon almak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok üzüleceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kırılmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah cep telefonu görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments