Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir cep telefonu almak

Rüyada yeni bir cep telefonu almak

Rüyada yeni bir cep telefonu almak diploma ve meslek sahibi olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, para pul sahibi olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yeni bir iş bulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeni cep telefon almak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, makbul olan şeylere, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni cep telefonu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments