Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla cep telefonu görmek

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cep telefonu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla telefon görmek görmediği yerlere gideceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla alyans görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, maddi anlamda güçleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada birden fazla maymun görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulur.

Rüyada birden fazla kuran görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla yüzük görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla bebek doğurmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalettir.

Rüyada birden fazla kol saati görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments