Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon satın almak

Rüyada cep telefon satın almak

Rüyada cep telefon satın almak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kendisini korumaya alacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada cep telefon satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada cep telefonu satın almak elini eteğini her şeyden çekeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon satın almak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işindeki verimin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı cep telefon görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu değiştirmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon bulmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kazanmak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments