Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek

Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek

Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kötü haberlerin alınacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada telefonla mesajlaştığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon mesajı görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj göndermek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına inanılır.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda mesaj okumak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Rüyada telefonla mesaj atmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, kazancının katbekat artacağına yorulur.

Rüyada telefondan mesaj almak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments