Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla mesaj atmak

Rüyada telefonla mesaj atmak

Rüyada telefonla mesaj atmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Rüyada telefonla mesaj atmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Rüyada telefonla mesaj atmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yetim sevindireceğine delalettir.

Rüyada telefondan mesaj atmak çok daha büyük işlere gireceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada telefonla mesaj çekmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalettir.

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada telefon mesajı görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Rüyada telefonda mesaj okumak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla mesaj almak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments