Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda mesaj okumak

Rüyada telefonda mesaj okumak

Rüyada telefonda mesaj okumak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada telefonda mesaj okumak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada telefonda mesaj okumak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada telefondan mesaj okumak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla mesaj göndermek iyi şartlara kavuşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada telefon mesajı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına alamet eder.

Rüyada telefon mesajı almak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments