Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefondan mesaj okumak

Rüyada telefondan mesaj okumak

Rüyada telefondan mesaj okumak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret eder.

Rüyada telefondan mesaj okumak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada telefonda mesaj okumak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine yorulur.

Rüyada telefondan mesaj okumak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada telefonla mesaj göndermek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada telefonla mesajlaştığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj almak işinize ve hanenize bereket geleceğine, hataların düzeltileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments