Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu bulmak

Rüyada cep telefonunu bulmak

Rüyada cep telefonunu bulmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu bulmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, küs kimselerin barışacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon bulmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu bulmak daha sonra işlerin açılacağına, resmi bir göreve getirileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu düşürmek yarasını saracağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments