Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz cep telefonu görmek

Rüyada beyaz cep telefonu görmek

Rüyada beyaz cep telefonu görmek hastalıklara şifa bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çok hayırlı şeylere, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz cep telefonu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Rüyada beyaz cep telefon görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kazanmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu atmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, haneye dertlerin gireceğine  delalettir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, bir süre zorluk çekeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kötü gününden de geri duracağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments